21:59 05.05.2019

СКР: у результаті аварійної посадки Superjet-100 загинули 13 осіб, серед них двоє дітей

1 хв читати
СКР: у результаті аварійної посадки Superjet-100 загинули 13 осіб, серед них двоє дітей

У результаті жорсткої посадки Superjet-100 в московському аеропорту "Шереметьєво" загинули 13 людей, серед них двоє дітей, повідомила офіційний представник Слідчого комітету (СК) Світлана Петренко.

"Наразі слідство має дані про 13 загиблих, серед яких 2 дітей", - сказала Петренко в неділю "Інтерфаксу".

Вона зазначила, що слідство розглядає різні версії події. "Однозначні висновки про причини і обставини авіаподії будуть зроблені після всебічного вивчення отриманих слідством даних", - сказала С. Петренко.

За її словами, розслідування кримінальної справи про аварійну посадку пасажирського літака прийнято до провадження Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ відомства.

"Незабаром слідчі приступлять до опитувань потерпілих, очевидців, співробітників аеропорту та авіакомпанії-перевізника, а також інших осіб, відповідальних за експлуатацію повітряного судна. Буде вивчена необхідна технічна документація", - сказала представник СК.

У неділю ввечері Superjet-100 компанії "Аерофлот", який прямував з Москви до Мурманська, здійснив аварійну посадку в столичному аеропорту "Шереметьєво". За даними джерела "Інтерфаксу", літак подав сигнал лиха після вильоту і став заходити на вимушену посадку: лайнер ударився шасі, а потім носом об смугу і загорівся.

Пасажири і екіпаж евакуювалися аварійним трапом. Столичне управління СК на транспорті розслідує кримінальну справу за статтею 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху літака, що спричинили смерть двох або більше осіб).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА