07:47 06.05.2019

За минулу добу бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених мінськими угодами 120-мм мінометів, а також з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї , без втрат, повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли позиції ООС: зі 120-мм мінометів - поблизу Авдіївки; двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Талаківки і Павлополя; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Лебединського; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Богданівки; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - у Пищевика.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні чотири рази: з 120-мм мінометів - біля Новозванівки; з озброєння бойових машин піхоти і гранатометів різних систем - поблизу Новоолександрівки; двічі з протитанкових ракетних комплексів - у Кримського.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь", - підкреслили в штабі.

За даними української розвідки 5 травня один бойовик знищений, ще п'ятеро - поранені.

"З початку поточної доби ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано", - підсумували в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА