08:01 06.05.2019

У ДТП у Вінницькій області загинули чотири людини

1 хв читати
У ДТП у Вінницькій області загинули чотири людини

У дорожньо-транспортній пригоді на трасі М-21 "Житомир-Могилів-Подільський" в с.Жежелів (Козятинський р-н) загинуло чотири людини, двоє госпіталізовані, повідомили в ГУНП Вінницької області.

У повідомленні на сайті відомства в неділю уточнюється, що в результаті ДТП на місці події загинули дві пасажирки "Мазди", 1976 і 1998 р.н., жительки Київської області, і пасажири "Фіат Добло" - чоловік і жінка, 1944 і 1945 р .р., жителі Гайсина Вінницької області.

За словами начальника відділу слідчого управління поліції Олександра Тютюнника, проведеними на місці події слідчими діями попередньо встановлено, що автомобіль "Мазда", рухаючись в сторону м.Вінниця, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Фіат Добло".

Обидва водії - 29-річний житель Київської області, який перебував за кермом "Мазди", і 42-річна мешканка Гайсин, яка керувала "Фіат Добло", з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні.

Усі обставини і причини аварії з'ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА