08:08 06.05.2019

На Донбасі піротехніки перевірили понад 40 кладовищ на наявність вибухонебезпечних предметів перед поминальними днями

1 хв читати
На Донбасі піротехніки перевірили понад 40 кладовищ на наявність вибухонебезпечних предметів перед поминальними днями

Протягом тижня рятувальники зі складу Об'єднаних сил залучалися до піротехнічних робіт, відновлення житлових будинків, пошкоджених у результаті артилерійських обстрілів, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розташованих у межах контрольних пунктів в'їзду-виїзду на Донбасі, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Піротехнічними підрозділами проводилися роботи з обстеження та очистки від вибухонебезпечних предметів територій Донецької фільтрувальної станції (с.Крута Балка), а також понад 40 кладовищ, які знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування. Ця робота здійснювалася з метою запобігання травмуванню громадян під час підготовки і проведення поминальних днів. Усього за тиждень було обстежено понад 100 га території, всі виявлені вибухонебезпечні предмети знешкоджені", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у неділю.

Разом з тим рятувальники продовжують відновлювальні роботи в житлових будинках у Мар'їнці та Красногорівці, всього з початку операції відновлено 310 будівель.

У пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території контрольних пунктів в'їзду-виїзду, за минулий тиждень надано медичну та психологічну допомогу понад 350 особам.

"На території Донецької та Луганської областей надзвичайних ситуацій а також масштабних пожеж не допущено, пожежна та техногенна обстановка залишалася контрольованою", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА