08:24 06.05.2019

Трамп призначив нового главу Імміграційної і митної поліції США

1 хв читати
Трамп призначив нового главу Імміграційної і митної поліції США

Президент США Дональд Трамп у неділю оголосив про призначення новим главою Імміграційної і митної поліції США (ICE) Марка Моргана.

"Я радий повідомити всім, хто вірить у сильну, чесну і надійну імміграційну поліцію, що Марк Морган приєднається до адміністрації Трампа як керівник наших працьовитих чоловіків і жінок ICE. Марк - ентузіаст і американський патріот. Він буде робити хорошу роботу!" - написав Д.Трамп на своїй сторінці в Twitter.

Видання Hill нагадує, що раніше М.Морган очолював Прикордонну службу США, проте в лютому 2017 року залишив цей пост - через день після того, як Д.Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні США і Мексики.

Тепер М.Морган змінить Рональда Вітелло, який виконував обов'язки начальника ICE. Зі свого боку, він пішов з цієї посади раніше в травні після того, як Д.Трамп оголосив про необхідність для ICE проводити більш жорстку політику.

ICE займається боротьбою з нелегальною імміграцією, а також розслідує кримінальну та терористичну діяльність транснаціональних організацій і іноземців на території США. Однак ICE не займається патрулюванням американських кордонів, що входить у коло завдань Прикордонної служби США.

Hill зазначає, що раніше в міністерстві внутрішньої безпеки, якому підпорядковане ICE, теж змінився керівник: у квітні в відставку пішла глава міністерства Кірстен Нільсен.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА