13:22 06.05.2019

Троє, ймовірно, громадян Білорусі загинуло й один зник безвісти після падіння автомобіля в річку на Прикарпатті

2 хв читати
Троє, ймовірно, громадян Білорусі загинуло й один зник безвісти після падіння автомобіля в річку на Прикарпатті

В Івано-Франківській області внаслідок падіння в річку Чорний Черемош із висоти близько 40 м вантажного автомобіля з туристами, імовірно громадянами Білорусі, три людини загинули, ще одну шукають рятувальники.

Як уточнює в понеділок Держслужба України з надзвичайних ситуацій на сторінці в соцмережі Facebook, в автомобілі, за попередньою інформацією, перебували 23 людини (попередньо пасажири - громадяни Республіки Білорусь).

"В автомобілі виявлено тіла трьох загиблих. 19 осіб врятовано. Доля однієї особи залишається невідомою", - йдеться в повідомленні.

Тривають пошуково-рятувальні роботи.

На місці події залучено 45 чоловік особового складу і 9 одиниць техніки ДСНС.

Раніше в ДСНС повідомили, що об 11:43 понеділка надійшла інформація про те, що у Верховинському районі Івано-Франківської області під час руху вантажного автомобіля з КУНГом сталося його падіння з обриву (висота близько 40 м) в річку Чорний Черемош.

Водночас, як повідомляє поліція Івано-Франківської області на сторінці в соцмережі Facebook, автомобіль, в якому перебували 24 людини (23 туристи і 1 водій), з невідомих причин опинився в річці.

"Попередньо відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялася до місця призначення", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники і поліцейські розшукували осіб з вантажного автомобіля, а постраждалим надають допомогу.

"У результаті пошуків виявлено тіла трьох осіб без ознак життя: чоловіка, який був керівником групи, і двох жінок", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановлять обставини під час слідчих дій.

Відповідні служби продовжують працювати на місці аварії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА