20:32 06.05.2019

У ВР зареєстровано другий проект постанови про інавгурацію 19 травня

1 хв читати
У ВР зареєстровано другий проект постанови про інавгурацію 19 травня

Народний депутат Віктор Балога (позафракційний) зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про призначення дати урочистого засідання парламенту, на якому новий президент Володимир Зеленський має скласти присягу та приступити до виконання своїх повноважень, повідомляється на сайті парламенту.

"Я запропонував призначити інавгурацію на 19 травня", - написав В.Балога на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Депутат заявив, що це не прохання команди В.Зеленського. "Я реально з ним не знайомий і ні з ким із його штабу ні про що не говорив. Це моя особиста ініціатива", - написав він.

При цьому В.Балога пояснив, що навіть якщо В.Зеленський хоче вступити на посаду президента 19 травня, щоб був час на розпуск парламенту, то він цього не боїться.

"Ніхто з політиків не має боятися виборів", - зазначив він.

Як повідомлялося, В.Зеленський хоче, щоб Верховна Рада призначила інавгурацію на 19 травня. У парламенті пообіцяли визначитися з датою інавгурації на найближчому пленарному засіданні 14 травня.

У Верховній Раді вже є проект постанови про інавгурацію 19 травня авторства позафракційного народного депутата Сергія Міщенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА