07:38 07.05.2019

Банкір, який обдурив клієнтку і намагався її вбити, засуджений за додаткові епізоди привласнення коштів

2 хв читати
Банкір, який обдурив клієнтку і намагався її вбити, засуджений за додаткові епізоди привласнення коштів

Ленінський райсуд Харкова виніс обвинувальний вирок за додатковими епізодами привласнення коштів 32-річному менеджеру банку, раніше засудженому за обман клієнтки і спробу її вбити.

"Чоловік визнаний винним у додаткових епізодах присвоєння клієнтських коштів і службових махінаціях (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366). За ці злочини його засудили до 6 років позбавлення волі. За сукупністю злочинів шляхом часткового складання призначених покарань чоловікові присудили 11,5 років позбавлення волі", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Суд також застосував до засудженого покарання у вигляді конфіскації майна та позбавив його права займати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями на 3 роки.

Як було встановлено, банківський працівник протягом 2015-2016 років привласнював кошти клієнтів. Від його дій постраждали шестеро харків'ян. Для махінацій чоловік використовував сфальсифіковані договори, а також підробляв підпис касира. На підставі підроблених документів, які нібито були надані клієнтами в банк, він переводив з депозитів гроші на підставні рахунки, з яких потім знімав готівку.

Загалом сума незаконно привласнених коштів склала майже 400 тис.грн., половину з яких він зняв з рахунку 75-річної жінки. Щоб приховати свій злочин, менеджер спробував убити жінку.

У листопаді 2016 року суд виніс банківському менеджеру вирок за епізодом з пенсіонеркою. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366, ч. 3 ст. 15, п 6,9 ч. 2 ст. 115 (заволодіння грошовими коштами у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, замах на вбивство з корисливих мотивів з метою приховування злочину) КК України та засудив його до 11 років позбавлення волі з повною конфіскацією майна і позбавленням права займати посади в банківських установах протягом трьох років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА