12:28 07.05.2019

Державіаслужба дозволила Windrose літати з Одеси до Тель-Авіва

1 хв читати
Державіаслужба дозволила Windrose літати з Одеси до Тель-Авіва

Державна авіаційна служба (Державіаслужба) України схвалила заявки авіакомпанії Windrose ("Роза Вітрів") на виконання рейсів з Одеси до Тель-Авіва (Ізраїль), йдеться у відповідному рішенні, оприлюдненому на сайті Державіаслужби.

За підсумками засідання комісії відомства, Державіаслужба дозволила Windrose літати з Одеси до Тель-Авіва на регулярній основі з частотою тричі на тиждень і необмеженим терміном дії права на цю повітряну лінію.

При цьому регулятор відмовив авіакомпаніям SkyUp і "Atlasjet Україна" в польотах за зазначеним напрямком із частотою два рейси на тиждень.

Державіаслужба також погодила авіакомпанії "Ейр Таурус" можливість здійснювати авіаперевезення до Зімбабве (Хараре, Булавайо, Масвінго, Чіредзі, Кариби, Вікторія Фолс, Хванге).

Крім цього, Державіаслужба відмовила авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у внесенні зміни до документа про право на експлуатацію повітряної лінії Київ - Париж без зазначення причини.

Регулятор також відмовив "Atlasjet Україна" в наданні права на експлуатацію повітряної лінії Київ - Ізмір (Туреччина) з частотою три рейси на тиждень.

Як повідомлялося, пунктуальність українських авіакомпаній у березні 2019 року підвищилася до 86% порівняно з попереднім виміром пунктуальності авіакомпаній за січень (77,1%).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА