08:39 08.05.2019

З початку 2019 року піротехніки вилучили та знищили понад 16000 вибухонебезпечних предметів

1 хв читати
З початку 2019 року піротехніки вилучили та знищили понад 16000 вибухонебезпечних предметів

Піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій із початку 2019 року вилучили та знищили понад 16000 вибухонебезпечних предметів, повідомляє прес-служба відомства.

"Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів, як часів минулих війн, так і сучасних боєприпасів. Так, з початку 2019 року станом на 7 травня піротехніки ДСНС вже знищили 16 тис. 21 вибухонебезпечний предмет, зокрема 129 авіаційних бомб", - ідеться в повідомленні, на офіційному сайті ДСНС у середу вранці.

Зокрема, днями сапери групи піротехнічних робіт Управління ДСНС у Кіровоградській області знищили два боєприпаси часів Другої світової війни, виявлених під час земляних робіт.

"Один артилерійській снаряд калібру 203 мм було знайдено у с. Новогригорівці Першій, а ще один, калібру 76 мм, – у с. Суходільському Долинського району", - зазначили в ДСНС

У Хмельницькій області цього тижня піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС в області знищили два артилерійські снаряди калібру 85 мм та 152 мм часів Другої світової війни. Небезпечні знахідки було виявлено 5 травня поблизу сіл Красносілки та Савичів Шепетівського району.

Крім того, тривають роботи з гуманітарного розмінування звільнених територій Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА