09:29 08.05.2019

Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня розмірів винагород на 5 тис. грн бійцям на передовій

2 хв читати
Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня розмірів винагород на 5 тис. грн бійцям на передовій

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня 2019 року розмірів винагород за участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі на 5 тис. грн військовослужбовцям, які перебувають на лінії бойового зіткнення, і на 1 тис. грн - в інших районах проведення ООС.

"Таким чином, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця-контрактника, який залучений до участі в Операції об'єднаних сил, становитиме на першій лінії - 27,3 тис. грн, в інших районах проведення операції - 16,8 тис. грн, командира взводу - на першій лінії від 31,1 тис. грн, в інших районах від 20,6 тис. грн, командира батальйону - від 35,5 тис. грн на першій лінії та від 25 тис. грн в інших районах", - повідомляє в середу вранці прес-служба Міноборони України.

В інформації зазначається, що командир бригади, який виконує завдання на лінії бойового зіткнення, отримуватиме мінімальне грошове забезпечення в сумі 42 тис. грн, а в інших районах проведення операції - 31,5 тис. грн.

"Зазначене підвищення відбувається в плановому порядку в межах виділених у 2019 році в держбюджеті коштів на утримання Збройних сил у напрямі витрат на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям і не вимагає додаткового виділення бюджетних коштів або перерозподілу з інших статей витрат", - наголосили в оборонному відомстві.

Як повідомлялося, 6 травня президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони С.Полтораку збільшити виплату грошового утримання військовослужбовцям першої лінії ООС на 5 тис. грн.

"Я прийняв рішення, що ми робимо подальше збільшення виплат грошового утримання бійцям підрозділів, які перебувають на першій лінії Операції об'єднаних сил... Доручаю прийняти рішення (міністру оборони С.Полтораку - ІФ) про збільшення виплати на 5 тис. грн - до суми 17 тис.", - сказав П.Порошенко на зустрічі з військовослужбовцями ООС у понеділок у Донецькій області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА