11:04 08.05.2019

Консул у Новосибірську з'ясовує, чи є українці серед туристів, що потрапили під лавину в Алтаї

1 хв читати
Консул у Новосибірську з'ясовує, чи є українці серед туристів, що потрапили під лавину в Алтаї

Консул України в Новосибірську тримає на контролі ситуацію з групою туристів, які потрапили під лавину поруч із Південно-Чуйським хребтом в Алтаї, де загинули семеро людей, повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"Консул України в Новосибірську в оперативному порядку встановив, що на місце події відправлено вертоліт для проведення пошукових заходів. Справа перебуває на контролі консульства України в Новосибірську", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу вранці.

6 травня близько 11-ї ранку стався схід лавини в районі Південно-Чуйського хребта в Республіці Алтай. Під лавину потрапила група новосибірських туристів із дев'яти осіб: семеро загинули, двоє вижили.

8 травня прес-служба ГУ МНС Росії у Новосибірській області повідомила, що до місця можливого сходження лавини вилетіли два вертольоти МНС із 30 рятувальниками та шістьма кінологічними розрахунками. На бортах вертольотів є необхідне для пошукової операції обладнання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА