13:20 08.05.2019

Бойовики на Донбасі в середу в односторонньому порядку скасували режим припинення вогню

1 хв читати
Бойовики на Донбасі в середу в односторонньому порядку скасували режим припинення вогню

Бойовики на сході України в середу в односторонньому порядку скасували режим припинення вогню, повідомляє українська сторона Спільного центру контролю і координації розведення сил і засобів на лінії розмежування (УС СЦКК)

"За повідомленням української сторони СЦКК, о 10:00 08.05.2019 від команди СММ ОБСЄ отримано повідомлення про припинення в односторонньому порядку російськими бойовиками на сході України режиму припинення вогню у вздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні УС СЦКК на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у середу.

За інформацією української сторони, через порушення незаконними збройними формуваннями (НЗФ) Мінських угод було припинено роботи з відновлення будівель, які були пошкоджені внаслідок обстрілів.

"Через байдужість окупантів до потреб мирних жителів Донбасу призупинено відновлення житлових масивів у населених пунктах Мар'їнка та Красногорівка", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК заявляє, що цей факт вкотре свідчить про цілеспрямовані дії НЗФ щодо подальшого загострення соціальної напруженості в регіоні та загострення збройного конфлікту загалом.

Однак "українська сторона не припинить відновлювати інфраструктуру регіону, а гуманітарна обстановка в районі проведення операції залишиться під контролем об'єднаних сил".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА