14:37 08.05.2019

П'яний росіянин влаштував у "Жулянах" бешкет через відмову впустити його в Україну і був затриманий

1 хв читати
П'яний росіянин влаштував у "Жулянах" бешкет через відмову впустити його в Україну і був затриманий

Громадянина Росії, 1980 року народження, який не зміг зазначити мету своєї поїздки в Україну, не пропустили на територію країни прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту сьогодні вночі в пункті пропуску "Жуляни" (Київ), повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"У відповідь росіянин почав агресивно поводитися та вигукувати образи щодо держави та співробітників Держприкордонслужби України. На вимогу прикордонників заспокоїтись і відійти на два кроки назад, чоловік, який за зовнішніми ознаками був п'яний, не відреагував та продовжував агресивно поводитися, а також здійснив провокаційні дії в у вигляді спроби подальшого нападу на прикордонний наряд", - йдеться в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначили, що цю особу було попереджено про застосування спецзасобів, її затримали прикордонники. Також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол за ст. 185-10 (спричиняє накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін від 1 до 2 місяців із відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт терміном до 15 діб).

"Росіянину заборонено в'їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій росіянина буде примусово видворено до Росії", - розповіли в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА