18:06 08.05.2019

ДТП з білоруськими туристами: заарештовано водія вантажівки та керівника рафтингової організації

1 хв читати
ДТП з білоруськими туристами: заарештовано водія вантажівки та керівника рафтингової організації

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід водієві вантажівки, який у нетверезому стані перевозив білоруських туристів, а також керівникові громадської організації "Федерація рафтингу Прикарпаття", яка дала дозвіл на перевезення.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" в середу спікер Нацполіції України Ярослав Тракало, водієві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, а керівникові рафтингової організації - цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета. Обом терміном на 60 діб.

Водієві слідчі оголосили підозру за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Керівнику Федерації рафтингу Прикарпаття оголошено підозру за ст. 287 КК, яка передбачає кримінальну відповідальність за випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА