19:13 08.05.2019

Заступник помічника держсекретаря США Кент позитивно оцінив роботу МВС щодо гарантування безпеки на виборах президента України

1 хв читати
Заступник помічника держсекретаря США Кент позитивно оцінив роботу МВС щодо гарантування безпеки на виборах президента України

Заступник помічника державного секретаря США Джордж Кент і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на зустрічі в середу в Києві обговорили результати роботи МВС під час виборів президента України.

"Заступник помічника Держсекретаря Кент відзначив роботу команди Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із гарантування безпеки на президентських виборах. Він також закликав українських урядовців активізувати зусилля для забезпечення ефективності антикорупційних правових інструментів та інституцій", - ідеться на сторінці посольства США в Україні у Facebook.

Як повідомляє департамент комунікації МВС, А.Аваков запевнив Дж.Кента, що правоохоронці готові до забезпечення порядку на парламентських виборах восени: "Наші підрозділи повністю готові до забезпечення правопорядку під час парламентських виборів восени".

Міністр також наголосив, що проведення чесних і прозорих виборів - це питання національної безпеки. "Ми з завданням впоралися. Я неодноразово говорив, що лише силами поліції чесних виборів не досягнеш, якщо суспільство не сприймає цю філософію. Ми стали свідками нової культури виборчого процесу", - озвучив він свою оцінку президентських виборів.

"Заступник помічника державного секретаря США з питань Європи та Євразії відзначив аполітичність МВС під час демократичного волевиявлення українського народу", - зазначено в повідомленні департаменту комунікації МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА