19:45 08.05.2019

Принц Гаррі і Меган Маркл назвали новонародженого Арчі

2 хв читати
Принц Гаррі і Меган Маркл назвали новонародженого Арчі

Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі і Меган назвали свого сина Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор, йдеться на сторінці подружжя в Instagram.

"Герцог і герцогиня Сассекські раді оголосити, що вони назвали свого первістка Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення супроводжує фотографія, на якій герцогиня Меган тримає на руках сина, показуючи його британській королеві Єлизаветі II. Також на фото присутній принц Гаррі, чоловік королеви принц Філіп і мати Меган Доріа Редлан.

Арчі - коротка версія британського імені німецького походження Арчибальд, воно означає "хоробрий". Гаррісон означає син Генрі, або ж син Гаррі.

За кілька годин до цього британські ЗМІ розповсюдили відеозапис, на якому принц Гаррі з дружиною показують свого сина журналістам.

Герцогиня Сассекська тоді заявила, що материнство - це диво, і тепер у неї є "двоє кращих чоловіків на землі". Принц Гаррі заявив, що вони з дружиною "неймовірно раді, що у нас тепер є свій клубок щастя".

У понеділок герцогиня Сассекська Меган народила хлопчика вагою 3,25 кг. Її чоловік принц Гаррі був присутній на пологах, він повідомив журналістам, що і дитина, і мати почуваються добре.

Новонароджений став сьомим у черзі на британський престол. Перед ним слідують принц Чарльз, принц Вільям і його троє дітей, а також принц Гаррі. Арчі став восьмим правнуком королеви Єлизавети II.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА