12:46 09.05.2019

У Києві учасники акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" колоною пройшли до Парку Слави, учасників альтернативної акції поліція утримує на прилеглій вулиці

1 хв читати

У Києві колона учасників акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пройшла від станції метро "Арсенальна" до Парку слави.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", кілька сотень людей у колоні пройшли вул. І.Мазепи до Парку слави. Багато людей тримали портрети та плакати з фотографіями, очевидно своїх родичів, котрі були учасниками Другої світової війни.

Серед учасників акції - глава фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський, а також народні депутати Нестор Шуфрич (фракція "Опозиційний блок") і Євген Мураєв (лідер партії "Наші").

Крім того, як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", біля площі Слави з боку вул. Омеляновича-Павленка за металевою огорожею перебувають учасники альтернативного заходу - іронічної акції "Безсмертний Грут", організованої партією "Демократична сокира". Її учасники тримають іронічні плакати з кіногероями фільму "Месники" в образах учасників Другої світової війни.

Поліцейські не пропускають активістів "ДемСокири" через кордон, мотивуючи це тим, що наразі в цьому районі відбувається інша акція, і прохід буде доступний після її завершення. Між активістами та правоохоронцями сталася невелика словесна перепалка, яка не переросла в сутичку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА