12:47 09.05.2019

Група невідомих закидала камінням два автобуси з людьми на трасі Кривий Ріг - Дніпро, поліція проводить перевірку

1 хв читати
Група невідомих закидала камінням два автобуси з людьми на трасі Кривий Ріг - Дніпро, поліція проводить перевірку

У Дніпропетровській області біля м. Кривий Ріг група невідомих у балаклавах закидали камінням автобуси, які їхали до м. Дніпра, внаслідок інциденту пошкоджено лобове та заднє стекла транспортного засобу.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер спікер Національної поліції України Ярослав Тракало, хуліганські дії сталися 9 травня близько 6:00 ранку в районі зупинки с. Новоселівка на трасі Кривий Ріг - Дніпро.

"З’ясовано, що під час руху двох автобусів із Кривого Рогу до Дніпра невідомі особи почали кидати в транспортні засоби каміння. В результаті були пошкоджені лобове та заднє стекла", - повідомив Я.Тракало.

За фактом пошкодження автобусів поліція проводить перевірку. На місці працює слідчо-оперативна група.

"Наразі поліція опитує свідків події та встановлює осіб, які можуть бути причетні до хуліганських дій", - сказав він.

Водночас, як повідомила в четвер уранці прес-служба партії "Опозиційний блок", під Кривим Рогом люди в балаклавах закидали камінням людей, які прямували на святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"9 травня 2019 року поблизу Кривого Рогу біля села Широке кілька десятків людей у балаклавах закидали камінням автобуси, в яких люди їхали на святкування Дня перемоги. Молодики розбили скло в автобусах і втекли. Наразі на місце прибули екіпажі поліції, триває розслідування", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА