19:13 10.05.2019

Бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі у п'ятницю, втрат немає

2 хв читати
Бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі у п'ятницю, втрат немає

 Незаконні збройні формування вчинили сім обстрілів позицій об'єднаних сил на сході України від початку доби станом на 18:00 п'ятниці, 10 травня, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил (ООС) у соцмережі Facebook.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою", - йдеться у звіті.

Як наголошується в повідомленні, бойовики вели вогонь по позиціях підрозділів об'єднаних сил з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики здійснили три обстріли. Два з них припали на район с. Новомихайлівка Мар'їнського району – їх було вчинено з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Також з автоматичних станкових гранатометів були обстріляні позиції поблизу м. Авдіївка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил чотири рази, зокрема двічі - зі 122-міліметрових артилерійських систем, 120-міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області. Ще один обстріл зі 120-міліметрового міномета стався біля м. Попасна і ще один раз - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля смт Новгородське Торецької міськради Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Чернігові кількість загиблих унаслідок ракетного удару на ранок зросла до 18 людей

Сили оборони за добу ліквідували 910 окупантів

Українська авіація завдала ударів по восьми районах розміщення сил противника

За добу на фронті було 87 зіткнень, на бахмутському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

Війська РФ за добу завдали по Україні чотири ракетних і 57 авіаударів

Сирський інформував командувача військ НАТО в Європі про розвиток подій на фронті

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

ГУР запропонувало план, спрямований на скорочення російського потенціалу - Буданов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА