19:31 10.05.2019

Зеленський висловлює подив через останні кадрові призначення Порошенка

2 хв читати
Зеленський висловлює подив через останні кадрові призначення Порошенка

Обраний президентом України Володимир Зеленський здивований у зв'язку з низкою кадрових змін, здійснених главою держави Петром Порошенком останнім часом, зокрема в командуванні армії та призначенні суддів Верховного Суду.

"...колишній президент Порошенко коїть незворотне: він робить активні перестановки у найвищому командуванні армії, намагається пропхати свого голову Нацради з питань телебачення і радіомовлення, призначає суддів Верховного Суду, серед яких юристи "Рошен", судді Майдану та родичі пана Ківалова", - йдеться у відеозверненні В.Зеленського, поширеному в п'ятницю.

Подив у В.Зеленського викликають також інші рішення П.Порошенка: "Роздає звання генералів більше ніж 20 особам, серед яких - відповідальний за безпеку арсеналів і складів, за якого сталися вибухи в Балаклеї, Ічні, Калинівці та Сватовому. Дає звання "Герой України" главі Служби безпеки України пану Грицаку".

В.Зеленський висловив думку, що марно щось "говорити людині, яка каже "я готова підставити плече", а сама тримає дві дулі в кишені".

Він проводить таку паралель: "Це нагадує мені туриста в єгипетському готелі: завтра додому, валізи упаковані, номер уже прибрали, й нормальна вихована людина очікує трансферу до аеропорту. Але не Порошенко. Він ніяк не зупиниться. Тягне рушники, тапочки й бере все підряд зі шведського столу".

"Я вас дуже прошу: здайте ключ, розплатіться за міні-бар, і вперед. Вам іще митницю і паспортний контроль проходити", - звернувся В.Зеленський до П.Порошенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА