07:09 11.05.2019

Парубій вважає "спробою проросійського реваншу" намагання через суд заборонити йому підписувати мовний закон

1 хв читати
Парубій вважає "спробою проросійського реваншу" намагання через суд заборонити йому підписувати мовний закон

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вважає спробою проросійського реваншу намагання через суд заборонити підписувати Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

"Сьогодні в засобах масової інформації з'явилася дуже тривожна новина, що якийсь самоназваний інститут звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою заборонити мені підписувати Закон про функціонування української мови як державної. На моє переконання, це цинічна спроба проросійського реваншу", - написав А.Парубій, на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у п'ятницю ввечері.

А.Парубій переконаний, що український суддя українського суду, усвідомлюючи свою високу відповідальність, не дозволить зірвати підписання Закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної", усвідомлюючи відповідальність перед законом, українським народом і українською історією.

"Запевняю, я як Голова Верховної Ради України і громадянин України Андрій Парубій не дозволю зірвати підписання Закону про функціонування української мови. За будь-яких умов наступного тижня Закон буде підписаний і набуде чинності," - зазначив А.Парубій.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Британський принц Гаррі офіційно підтвердив, що тепер він є резидентом США

РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА