07:19 11.05.2019

Бойовики НЗФ 12 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

1 хв читати
Бойовики НЗФ 12 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

Бойовики незаконних збройних формувань 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"10 травня озброєні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, з них п'ять - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Бойовики НЗФ застосували озброєння, заборонені Мінськими угодами.

"За минулу добу в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу села Новомихайлівка; двічі з автоматичних станкових гранатометів - біля міста Авдіївка; двічі з гранатометів різних систем - у населених пунктів Чермалик та Павлопіль,"- зазначили в штабі ООС.

Також обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Новозванівка, Новолуганське, Попасна, Новгородське.

"З початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку супротивника не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки двоє бойовиків НЗФ отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА