17:16 11.05.2019

МОЗ пропонує збільшити вартість держінвестпроекту будівництва нового корпусу "Охматдиту" на 400 млн грн

2 хв читати
МОЗ пропонує збільшити вартість держінвестпроекту будівництва нового корпусу "Охматдиту" на 400 млн грн

 Міністерство охорони здоров'я України пропонує збільшити вартість державного інвестиційного проекту (ДІП) будівництва лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" у 2019 році на 400 млн грн, передбачивши в проекті оснащення нового корпусу клініки першочерговим обладнанням.

Згідно з протоколом засідання міжвідомчої комісії з питань ДІП, розміщеним на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, цю пропозицію озвучив заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик під час засідання комісії 22 квітня.

Крім того, Р.Ілик поінформував комісію, що вартість уточненого проекту будівництва нового корпусу клініки без урахування додаткових коштів становить 4,925 млрд грн.

"Вартість проекту збільшилася на 990 млн грн або на 25% у зв'язку зі збільшенням вартості будматеріалів, інфляції, рівня зарплати, а також у зв'язку із внесенням у проект додаткової складової частини дооснащення медобладнанням", - йдеться в тексті протоколу засідання комісії.

Станом на 22 квітня, згідно з інформацією МОЗ, паспорт бюджетної програми було затверджено.

За рахунок авансів протягом 2018 року за проектом було виконано робіт на 84,928 млн грн, зокрема будівельні роботи на 81,198 млн грн, на купівлю обладнання було витрачено 3,733 млн грн.

Комісія визнала стан реалізації проекту частково задовільним.

Як повідомлялося, згідно з держбюджетом на 2019 року на реалізацію держінвестпроекту будівництва лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" буде спрямовано 600 млн грн, на держінвестпроект поліпшення якості променевої терапії при лікуванні онкологічних захворювань у Національному інституті раку (НІР, Київ) – 28,056 млн грн, на держінвестпроект реконструкції і будівництва в НДР буде спрямовано 150 млн грн, на держінвестпроект удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань – 50 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА