11:08 12.05.2019

Бойовики продовжують порушувати визначені Мінськими домовленостями лінії відведення важкого озброєння - українська сторона СЦКК

1 хв читати
Бойовики продовжують порушувати визначені Мінськими домовленостями лінії відведення важкого озброєння - українська сторона СЦКК

Озброєння і військова техніка з боку бойовиків на сході України розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння, повідомляє українська сторона Спільного центру з координації та контролю сторін (СЦКК).

За її даними, з посиланням на дані СММ ОБСЄ, бойовики зосереджують десятки одиниць танків, гаубиць і зенітні ракетні комплекси в місцях, розташованих із порушенням ліній відведення та постійних місць зберігання.

Зокрема, 4 травня на основі даних повітряного спостереження СММ виявлено наявність 14 реактивних систем залпового вогню на так званому полігоні поряд з Міусинськом.

Також представники місії ОБСЄ виявили озброєння, розміщене на лініях відведення, але за межами виділених місць зберігання на непідконтрольних уряду районах.

"Виявлено наявність 12 танків на полігоні неподалік населеного пункту Шимшинівка, 12 танків, 7 самохідних гаубиць і 13 буксируваних гаубиць, а також 3 зенітні ракетні комплекси на полігоні поблизу Міусинська і 24 танки на полігоні біля населеного пункту Круглик", - йдеться в повідомленні.

В українській стороні СЦКК зазначають, що 7 травня на полігоні неподалік Покровки на схід від Донецька місія зафіксувала щонайменше 5 танків T-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА