07:15 14.05.2019

Прокуратура повернула в держвласність елеватор у Харкові вартістю майже 200 млн грн

1 хв читати
Прокуратура повернула в держвласність елеватор у Харкові вартістю майже 200 млн грн

Господарський суд Харківської області задовольнив позов заступника прокурора області про повернення у власність держави майнового комплексу елеватора загальною площею близько 12 тис.кв.м. вартістю майже 200 млн. грн.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, в 2016 році один з приватних нотаріусів прийняв рішення про державну реєстрацію права приватної власності на елеватор за публічним акціонерним товариством.

"Зміна форми власності цього майна з державної в будь-яку іншу суперечить вимогам законодавства, оскільки елеватор входить у перелік об'єктів, що не підлягають приватизації та корпоратизації. З метою повернення комбінату хлібопродуктів державі прокуратура звернулася до суду з позовом про визнання недійсним та скасування зазначеного рішення нотаріуса і визнання права власності на елеватор за Міністерством аграрної політики та продовольства України. Суд задовольнив позовні вимоги", - йдеться в повідомленні.

Наразі судове рішення виконано в повному обсязі, право державної власності на елеватор, розташований у Харкові, зареєстровано за профільним міністерством.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА