11:21 15.05.2019

Правоохоронці виявили в аеропорту "Бориспіль" 40 кг наркотиків у багажі, що прямував з Ірану до Канади

2 хв читати
Правоохоронці виявили в аеропорту "Бориспіль" 40 кг наркотиків у багажі, що прямував з Ірану до Канади

Співробітники київської митниці Державної фіскальної служби (ДФС), Служби безпеки України та поліції викрили на території аеропорту "Бориспіль" контрабанду наркотиків, виявивши понад 40 кг наркотичних речовин у багажі, що прямував з Ірану до Канади.

Як повідомляє управління комунікацій Головного управління ДФС у Київській області, правоохоронці виявили протиправну діяльність міжнародної організованої злочинної групи, члени якої налагодили канал контрабандного переміщення з країн Близького Сходу до Канади транзитом через територію України наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Під час документування протиправної діяльності цієї групи в зоні діяльності київської митниці на території Міжнародного аеропорту "Бориспіль" виявлено вантаж, який прямував з Ірану до Канади транзитом через територію України.

"У речовинах, які перебували у вантажі загальною вагою 48 кг, під час проведення експрес-аналізу було виявлено наркотичні речовини - гашиш і героїн, а також психотропну речовину амфетамін. Приблизна вартість вилученого на "чорному ринку" становить близько 1 мільйона доларів CША", - йдеться в повідомленні ДФС.

Водночас відділ комунікації поліції Києва повідомив, що під час огляду виявлено майже 10 кг амфетаміну, приблизно 10 кг гашишу і близько 20 кг героїну, а також масла канабісу. Всі речовини відправлено на експертні дослідження.

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук і затримання членів організованої злочинної групи, які налагодили цей контрабандний канал.

Слідчі поліції Києва відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА