19:00 15.05.2019

На Донбасі бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню в середу

2 хв читати
На Донбасі бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню в середу

На Донбасі бойовики на 18:00 середи 14 разів порушили режим припинення вогню від початку доби, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає.

"Від початку доби ворог 14 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів із мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомляє штаб Операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог 10 разів обстріляв позиції об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу села Павлопіль; з мінометів калібру 120 мм - біля міста Мар'їнка; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів - у районі населеного пункту Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів - у районі населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Гнутове.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції об'єднаних сил чотири рази: двічі з мінометів калібру 82 мм - поблизу населеного пункту Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Південне; з мінометів калібру 82 мм - у районі населеного пункту Новгородське.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації наші підрозділи дали адекватну відповідь", - зазначили в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА