15:01 16.05.2019

"Євробляхер" наїхав на поліцейського під час акції біля будівлі ВР у Києві, правоохоронці застосували сльозогінний газ

2 хв читати

Під час сутички біля будівлі Верховної Ради між учасниками акції власників автомобілів з іноземною реєстрацією (так званих "євробляхерів") і правоохоронців постраждав працівник поліції.

"Під час сутички з активістами постраждав працівник поліції. Зараз медики надають йому необхідну допомогу. Активного учасника події доставили до управління поліції", - повідомляє відділ комунікації поліції м. Києва в четвер.

За попередньою інформацією, учасники акції намагалися перекрити рух на перехресті вул. Шовковичної та вул. Грушевського. "Коли правоохоронці спробували врегулювати ситуацію, один з учасників скоїв наїзд на поліцейського. Під час затримання злочинець погрожував порізати собі вени ножем. Щоб заспокоїти чоловіка, правоохоронці застосували сльозогінний газ", - зазначено в повідомленні.

На місце викликали слідчо-оперативну групу та "швидку допомогу". Лікарі надають необхідну допомогу потерпілому поліцейському.

Водія, який скоїв наїзд на правоохоронця, доставили до Печерського управління поліції, де встановлюють його анкетні дані та беруть пояснення.

Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде надано правову оцінку.

Раніше цього дня біля будівлі Верховної Ради сталася бійка між учасниками акції власників автомобілів на єврономерах і співробітниками правоохоронних органів, котрі забезпечують правопорядок. Поліцейські оточили один з автомобілів на єврономерах на проїжджій частині вул. Грушевського, власник якого ввімкнув аварійні сигнали й відкрив капот своєї машини, ускладнивши рух автодорогою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА