07:13 17.05.2019

Доходи Трампа в 2018 році перевищили $ 420 млн

2 хв читати
Доходи Трампа в 2018 році перевищили $ 420 млн

У 2018 році доходи президента США Дональда Трампа зменшились у порівнянні з попереднім роком, пишуть Bloomberg і CNN з посиланням на фінансову виписку глави держави, опублікувану Управлінням урядової етики. Прибуток було недоотримано, зокрема, з курорту Мар-о-Лаго, де розташований приватний маєток Трампа.

Загальний розмір доходів президента США видання оцінюють по-різному, оскільки в документі відсутні точні цифри. Розмір доходу вказано у вигляді діапазону сум. У результаті Bloomberg оцінює дохід президента в не менше ніж $ 421 млн, CNN - $ 434 млн. Обидва видання зазначають, що це менше, ніж у 2017 році, коли президент отримав не менше $ 450 млн доходу.

Загальний список активів Трампа налічує 551 позицію. Туди входить нерухомість, цінні акції, компанії. Так, курорт Трампа в Мар-а-Лаго у Флориді отримав дохід у 22,7 млн ​​доларів, що трохи менше, ніж у минулому році - близько $ 25,1 млн.

У січні 2019 року президент США заявляв, що його обрання на пост президента принесло йому великі фінансові втрати. "Я втратив величезну кількість грошей, виконуючи цю роботу", - сказав він, додавши, що не потребує грошей.

NYT також зазначає, що політичні чинники могли вплинути на фінансові показники мільярдера і господаря Білого дому. "Радикальна політика Трампа і дедалі сильні зіткнення з демократами позбавили його деяких потенційних клієнтів, особливо в таких містах, як Чикаго, де високий рівень підтримки демократів", - пише газета. Сини Трампа, які керують його бізнес-імперією відмовилися від розширення деяких напрямів бізнесу, зокрема, відкриття нових готелів у США. Причиною цього вони називали складний політичний клімат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА