18:42 17.05.2019

Одного українського військовослужбовця поранено на Донбасі в п'ятницю, бойовики п’ять разів порушили "режим тиші"

1 хв читати
Одного українського військовослужбовця поранено на Донбасі в п'ятницю, бойовики п’ять разів порушили "режим тиші"

На Донбасі з початку п'ятниці станом на 18:00 бойовики п’ять разів порушили режим припинення вогню, поранено одного українського військовослужбовця, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"З початку доби ворог п’ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в зведенні ООС на сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю ввечері.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" незаконні збройні формування двічі обстріляли позиції ООС. З автоматичних станкових гранатометів бойовики вели вогонь біля населеного пункту Новотроїцького; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил тричі: двічі з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 82 мм - поблизу населеного пункту Золотого-4; з гранатометів різних систем - біля населеного пункту Кримського.

"Унаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначено в звіті.

Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА