20:48 17.05.2019

Майже 11 млн американців можуть прогуляти роботу після фінального епізоду "Ігри престолів" - дослідження

1 хв читати
Майже 11 млн американців можуть прогуляти роботу після фінального епізоду "Ігри престолів" - дослідження

Приблизно 10,7 млн американців не підуть на роботу наступного ранку після виходу заключного епізоду серіалу "Гра престолів", який покажуть увечері в неділю, 19 травня, підрахував аналітичний центр Workforce Institute at Kronos (США).

В опитуванні під назвою Absence Is Coming (відсилання до першого епізоду серіалу - Winter is Coming), проведеному компанією Harris Poll, взяли участь 1 тис. 90 осіб, які досягли повноліття. Вони відповідали на запитання про фінал серіалу, знятого за циклом романів Джорджа Р.Р. Мартіна "Пісня льоду й полум'я".

Результати дослідження було екстрапольовано на загальну кількість повнолітніх американців, які працюють, - згідно з переписом населення США за 2010 рік, вона становить 143,1 млн осіб.

За розрахунками центру, загалом 27,2 млн осіб, які мають намір дивитися фінальний епізод "Ігри престолів", або зовсім не прийдуть на роботу в понеділок, або планують запізнитися або працювати з дому.

"Гра престолів" - фентезі-серіал, який виходить з 2011 року та є одним із найдорожчих в історії телебачення (виробництво однієї серії останнього сезону обійшлося приблизно в $15 млн). Серіал отримав безліч нагород завдяки масштабним зйомкам та участі багатьох відомих акторів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА