07:13 18.05.2019

У Дніпрі в ДТП загинула сім'я з дитиною, поліція шукає свідків

2 хв читати
У Дніпрі в ДТП загинула сім'я з дитиною, поліція шукає свідків

У дорожньо-транспортній пригоді в п'ятницю в Дніпрі на вул. Маршала Малиновського загинула сім'я з дитиною, правоохоронці шукають свідків, повідомили в поліції Дніпропетровської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 травня на вул.Маршала Малиновського м.Дніпро. В результаті зіткнення автомобілів "Peugeot", "Кіа" і "Toyota Tundra" двоє людей загинули - водій і пасажир автомобіля "Peugeot". Також важкі травми отримала дитина", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у п'ятницю ввечері.

В інформації зазначено, що вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На місці ДТП працюють слідчі, які з'ясовують обставини ДТП.

"Для проведення об'єктивного розслідування поліція звертається до можливих свідків події та власників відеореєстраторів, які можуть повідомити будь-яку корисну інформацію", - сказано в зверненні.

Разом з тим, на сторінці порталу dtp.kiev.ua в Фейсбук повідомляється, що пізніше в лікарні померла 11-річна дитина, батьки якої загинули на місці аварії.

"Постраждав 11-річний хлопчик, який знаходився в Peugeot, його госпіталізували у важкому несвідомому стані. Пізніше стало відомо, що дитина померла в лікарні", - сказано в повідомленні.

Також в інформації порталу уточнюються деякі інші подробиці ДТП. Зокрема повідомляється, що водій KIA перебував у свідомості. При зіткненні він отримав травму шиї. З автомобіля чоловікові допомагали вибратися рятувальники і поліція. Його госпіталізували в 6-у лікарню.

У водія Toyota розбита губа, від госпіталізації чоловік відмовився. Він заходився на місці події, але не може пояснити, що сталося, тому що знаходиться в шоковому стані і нічого не пам'ятає.

"Причини того, що сталося точно невідомі. За попередньою інформацією, "Toyota" і "KIA" рухалися в одному напрямку на вул.Маршала Малиновського в бік залізничного моста Сонячний. У якийсь момент вони зіткнулися і "KIA" вилетіла на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з "Peugeot", - повідомляє портал.

Рух вулицею Маршала Малиновського в сторону залізничного моста Ігрень повністю перекрили, оскільки аварія зайняла всі смуги руху.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА