07:45 18.05.2019

Порошенко задовольнив заяву на звільнення І.Геращенко з посади уповноваженого з врегулювання ситуації на Донбасі

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко звільнив уповноваженого президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірину Геращенко.

"Звільнити Геращенко Ірину Володимирівну від виконання обов'язків уповноваженого президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях", - сказано в указі №253 / 2019, оприлюдненому на сайті президента в п'ятницю ввечері.

У зв'язку з цим, йдеться в указі, визнається такою, що втратила силу, стаття 1 Указу президента України від 17 червня 2014 № 533 "Про уповноваженого президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Як повідомлялося, 16 травня перший віце-спікер Верховної Ради Геращенко повідомила, що написала заяву про звільнення з посади уповноваженої президента України з мирного врегулювання на Донбасі, а також попросила звільнити її з посади представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Крім того, І.Геращенко повідомила, що попросила президента звільнити її також з посади представника України в гуманітарній підгрупі ТКГ.

Геращенко висловила думку щодо необхідності проведення перезавантаження груп ТКГ. На її думку оновлення повинні провести всі три сторони - Україна, Росія, ОБСЄ.

Станом на ніч суботи відомостей про звільнення Геращенко з посади представника України в гуманітарній підгрупі ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА