15:24 18.05.2019

Біля АП відбулася акція "Хто замовив Катю Гандзюк?",на вул. Інститутській активісти знесли паркан

2 хв читати
Біля АП відбулася акція "Хто замовив Катю Гандзюк?",на вул. Інститутській активісти знесли паркан

Біля будівлі Адміністрації президента України в суботу пройшла акція з вимогою покарати виконавців і замовників нападів і вбивств громадських активістів, зокрема радника мера Херсона Катерини Гандзюк.

Відповідно до стрім-трансляції на сторінці ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?"у соцмережі Фейсбук, в суботу після 12:00 під будівлею Адміністрації президента зібралося до 100 осіб. Чимало активістів тримали в руках плакати з літерами, з яких вони склали запитання: "Київ запитує: Хто замовив Катю Гандзюк?"

"Люди вийшли на протести проти переслідувань активістів і з вимогою покарати виконавців і замовників нападів і вбивств", - повідомляє ініціатива в Фейсбук.

За інформацією організаторів, 18 травня до акції також долучилися небайдужі громадяни у понад 50 містах України та світу.

"Пізніше ми опублікуємо підсумки загальнонаціональної акції і запитаємо, чи буде реакція новообраного президента Володимира Зеленського", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, як повідомив координатор громадської організації "С14" (Січ) Сергій Мазур на сторінці в соцмережі Фейсбук, перед учасниками акції "Хто замовив Катю Гандзюк?"у Києві виступив батько померлої активістки.

Також він повідомив, що на вул. Інститутській активісти демонтували будівельний паркан, який заважав розслідуванню вбивства "Небесної сотні".

"На Інститутській стало чисто. Активісти прибрали незаконний паркан, який заважав розслідуванню вбивств "Небесної сотні". Нагадаю, що Музей Майдану вже знищив там місце смерті Героя України Плеханова. Тепер там не можна провести слідчий експеримент. Більше такого не буде", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА