19:01 18.05.2019

Троє бійців ООС поранені на Донбасі в суботу

1 хв читати
Троє бійців ООС поранені на Донбасі в суботу

Троє українських військових поранені в суботу на Донбасі, бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил (ООС) станом на 18.00.

"З початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з артилерійських систем калібру 152 і 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні ООС у Фейсбук.

Усі обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Тут ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: з артилерійських систем калібру 152 і 122 мм - поблизу населеного пункту Новотошківське; 5 разів з мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у населеного пункту Кримське; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - біля селища міського типу Південне.

"Унаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - наголошується в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА