20:47 18.05.2019

Білоруське журі відсторонили від Євробачення

2 хв читати
Білоруське журі відсторонили від Євробачення

Білоруське журі відсторонено від голосування у фіналі конкурсу "Євробачення-2019" через розголошення інформації про те, за кого воно голосувало в першому півфіналі, повідомляють організатори конкурсу.

"Білоруське журі дало інтерв'ю щодо свого голосування, що суперечить правилам Євробачення. Щоб відповідати правилам голосування конкурсу, Європейський мовний союз прийняв заходи і відсторонив білоруське журі до фіналу в суботу", - йдеться в повідомленні організаторів.

"Сукупний результат, затверджений аудиторами, буде використовуватися для визначення того, кому будуть розподілені голоси в Білорусі", - уточнюється в повідомленні.

Після півфіналу у вівторок голова журі Валерій Пригун сказав інтернет-порталу tut.by: "Ми визначили трьох переможців практично одноголосно. Загалом, у перших шести або семи місцях у нас майже не було суперечок. Вони почалися на 8-10-х місцях". Окрім того, додаткові члени журі розповіли, які країни їм сподобалися під час півфіналу.

У самому порталі tut.by заявили, що приносять щирі вибачення всім шанувальникам даного шоу. "На жаль, ми не мали повної інформації щодо правил даного конкурсу. В іншому випадку, даний матеріал ніколи б не з'явився у нас на порталі. Але, як показала ситуація, в усі тонкощі не були посвячені і представники білоруського журі", - йдеться в коментарі порталу.

Фінал конкурсу "Євробачення-2019" пройде в суботу в Тель-Авіві, за перемогу змагатимуться представники 26 країн. Білорусь на конкурсі представить 16-річна співачка ZENA з піснею "Like it". У фіналі вона виступить під 19-м номером.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА