07:48 19.05.2019

З нагоди інавгурації Зеленського 19 і 20 травня в Києві обмежать рух транспорту

2 хв читати
З нагоди інавгурації Зеленського 19 і 20 травня в Києві обмежать рух транспорту

На вулицях Києва 19 і 20 травня тимчасово обмежать рух транспорту з нагоди інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського, повідомила прес-служба столичної поліції.

"Так, 19 травня з 7:00 і до закінчення заходів: вулиця Липська - від вулиці Михайла Грушевського до вулиці Інститутської", - йдеться в повідомленні.

Також 20 травня з 6:00 і до закінчення заходів буде тимчасово обмежено рух на просп. Бажана - від Харківської площі до Південного шляхопроводу, Наддніпрянському шосе - від Південного шляхопроводу до моста Патона, Набережному шосе - від мосту Патона до Дніпровського узвозу, Дніпровському узвозі - від Набережного шосе до Паркової дороги, алеї Героїв Крут - від площі Андрія Первозванного до площі Слави , вул.Івана Мазепи - від площі Слави до метро Арсенальна, вулиця Михайла Грушевського - від вул. Московської до Петровської алеї, Паркова дорога - від вул.Михайла Грушевського до алеї Героїв Крут, вул.Шовковична - від вул.Михайла Грушевського до вул.Басейна, вул.Круглоуніверситетська - від Бессарабської площі до вул.Лютеранська, вул.Лютеранська - від вул.Шовковичної до вул.Хрещатик, вул.Городецького - від вул.Хрещатик до вул.Ольгинської, вул.Ольгинська - від площі Івана Франка до вул.Інститутська, вул.Інститутська - від вул.Хрещатик до Кріпосного провулку, Фортечний провулок - від вул.Михайла Грушевського до вул.Інститутська, вул.Липська - від вул.Михайла Грушевського до вул.Пилипа Орлика, вул.Садова - від вул.Михайла Грушевського до вул.Інститутська, вул.Пилипа Орлика - від вул.Шовковична до вул.Академіка Богомольця, вул.Академіка Богомольця - від вул.Пилипа Орлика до вул.Шовковична.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА