19:39 19.05.2019

Пашинян у понеділок має намір оголосити другий, "найважливіший" етап вірменської революції

1 хв читати
Пашинян у понеділок має намір оголосити другий, "найважливіший" етап вірменської революції

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян закликав громадян з ранку в понеділок заблокувати всі будівлі судів у республіці.

"Завтра з 08:30 блокуємо всі входи і виходи всіх без винятку судів в республіці, щоб ніхто не міг увійти туди. З 12:00 мій виступ буде транслюватися в прямому ефірі", - написав Пашинян на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він зазначив, що в понеділок, 20 травня, має намір оголосити "другий, найважливіший етап вірменської революції".

"Очікую всенародної підтримки", - зазначив Пашинян.

Дана заява послідувала після рішення суду про звільнення з-під арешту екс-президента Вірменії Роберта Кочаряна, обвинуваченого в поваленні конституційного ладу, і невдоволення групи громадян, які проводять акції протесту з вимогою чинити тиск на суд і знову заарештувати колишнього президента.

Раніше прес-секретар прем'єра Володимир Карапетян заявив, що у Вірменії всі гілки влади розділені і Вірменія є правовою державою.

"Судова влада користується повною свободою. Влада рішуче гарантувала законний хід усіх процесів. Інша справа, що після демократичних змін, які відбулись в країні, у Вірменії діє стара судова система, щодо рішень якої рівень довіри суспільства не змінився", - написав Карапетян на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА