07:20 20.05.2019

Проїзд деякими дорогами Києва в понеділок буде обмежений у зв'язку з інавгурацією Зеленського, нагадують у КМДА

2 хв читати
Проїзд деякими дорогами Києва в понеділок буде обмежений у зв'язку з інавгурацією Зеленського, нагадують у КМДА

На деяких вулицях Києва в понеділок, 20 травня, буде тимчасово обмежено рух транспорту у зв'язку із заходами в рамках інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Відповідна схема обмеження руху затверджена Головним управлінням Національної поліції України в місті Києві", - йдеться в оприлюдненій у неділю інформації. Зі схемою обмеження руху транспорту можна ознайомитися у відповідному повідомленні на сайті міськадміністрації, розташованому за посиланням https://kyivcity.gov.ua/news/uvaga_19_ta_20_travnya_obmezhat_rukh_transportu_nizkoyu_vulits_u_zvyazku_iz_inavguratsiyeyu_novoobranogo_prezidenta/.

Так, з 6:00 понеділка і до закінчення заходів буде тимчасово обмежено рух на просп. Бажана (від Харківської площі до Південного шляхопроводу), Наддніпрянському шосе (від Південного шляхопроводу до моста Патона), Набережному шосе (від моста Патона до Дніпровського узвозу), Дніпровському узвозі (від Набережного шосе до Паркової дороги), алеї Героїв Крут (від пл. Андрія Первозванного до пл. Слави), вул.Івана Мазепи (від пл. Слави до ст.м. "Арсенальна", вул. Михайла Грушевського (від вул. Московської до Петровської алеї), Парковій дорозі (від вул. Грушевського до алеї Героїв Крут), вул.Шовковична (від вул.Грушевського до вул.Басейна).

Також тимчасово буде обмежено рух автотранспорту на вул.Круглоуніверситетська (від Бессарабської площі до вул.Лютеранська), вул.Лютеранська (від вул.Шовковична до вул.Хрещатик), вул.Городецького (від вул.Хрещатик до вул.Ольгинської), вул. Ольгинської (від пл. Івана Франка до вул.Інститутської), Інститутській (від вул.Хрещатик до Кріпосного пров.), Кріпосний пров. (від вул. Грушевського до вул.Інститутська), вул.Липська (від вул. Грушевського до вул.Пилипа Орлика), вул.Садової (від вул.Грушевського до вул.Інститутської), вул.Пилипа Орлика (від вул.Шовковична до вул.Академіка Богомольця), вул.Академіка Богомольця (від вул.Пилипа Орлика до вул.Шовковична).

"Додатково передбачені тимчасові обмеження руху на просп. Миколи Бажана, Південному мостовому переході, Наддніпрянському шосе (від Південного моста до моста Патона), Набережному шосе (від моста Патона до Дніпровського узвозу) з 6:00 20 травня до закінчення заходів", - додали в прес-службі КМДА.

Також 20 травня буде внесено зміни в роботу автобусних маршрутів №№ 24, 62, 55.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА