07:28 20.05.2019

Бойовики НЗФ 11 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

2 хв читати
Бойовики НЗФ 11 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

Бойовики незаконних збройних формувань 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"19 травня озброєні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 100 мм і мінометів калібру 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... .Унаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення,"- йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики НЗФ застосували озброєння, заборонене Мінськими угодами.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник дев'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з артилерійських систем калібру 100 мм, зенітних установок ЗУ-23-2 та автоматичних станкових гранатометів - поблизу населеного пункту Троїцьке; двічі з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів – біля населених пунктів Павлопіль і Чермалик; двічі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у села Лебединське; двічі з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - неподалік міста Авдіївка і села Водяне; з великокаліберних кулеметів - у населеного пункту Новогригорівка", - зазначили в штабі ООС.

Також обстрілу піддалися населені пункти Золоте - 4 і Новгородське.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Гнутове; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - у села Старогнатівка", - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки один бойовик НЗФ знищений, ще один - отримав поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА