08:45 20.05.2019

Прихильники Пашиняна заблокували будівлі судів в Єревані

1 хв читати
Прихильники Пашиняна заблокували будівлі судів в Єревані

Будинки судів у столиці Вірменії та інших містах у понеділок заблоковані прихильниками прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна, повідомляє кореспондент "Інтерфаксу".

Раніше Пашинян зробив пост в Фейсбуці, закликавши громадян нічого не боятися і не забути парасолі - в Єревані сильний дощ. Негода, проте, не завадила громадянам перекрити входи і виходи в будівлі судів.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Вірменії напередодні закликав своїх прихильників з ранку в понеділок заблокувати всі будівлі судів в республіці. Він заявив, що 20 травня має намір оголосити "другий, найважливіший етап вірменської революції".

Заява послідувала після того, як суд знову звільнив з-під арешту екс-президента Вірменії Роберта Кочаряна, обвинуваченого в поваленні конституційного ладу. Минулої суботи Кочарян вийшов на свободу.

Вища судова рада Вірменії та опозиційні партії розкритикували заяву прем'єра. Президент Вірменії Армен Саркісян закликав громадян зберігати спокій, зазначивши, що в республіці "демократичні процеси незворотні, і ні в кого не повинні викликати сумнівів".

Він зазначив, що знаходиться з робочим візитом за межами країни, але підтримує постійний зв'язок з відповідними державними органами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА