20:19 21.05.2019

Данилюк розглядається на пост секретаря РНБО України

1 хв читати
Данилюк розглядається на пост секретаря РНБО України

Радник президента України Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк розглядається на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони України, повідомив глава Адміністрації президента України Андрій Богдан.

"Дійсно, Олександр Данилюк розглядається на посаду голови РНБО", - сказав Богдан в ефірі телеканалу "112.Украіна" у вівторок.

Богдан вважає, що Данилюк це той фахівець, який може провести реформи в сфері оборонних закупівель, де потрібні нові менеджерські рішення.

"Ми вважаємо, що Міністерство оборони, і відповідний закон вже працює в Україні, і РНБО повинні очолювати не професійні військові. Там повинні бути менеджери з достатньою довірою західних партнерів, з рівнем знань саме матеріального забезпечення армії і проведення максимально якісних змін у сфері забезпечення армії озброєнням", - пояснив глава АП.

Раніше цього дня глава Української держави Володимир Зеленський указом призначив свого радника з юридичних питань Андрія Богдана главою адміністрації президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА