21:02 21.05.2019

Одна людина загинула та двох госпіталізовано внаслідок нещасного випадку на колекторі в Куп'янську

1 хв читати
Одна людина загинула та двох госпіталізовано внаслідок нещасного випадку на колекторі в Куп'янську

Одна людина загинула і двоє госпіталізовані в результаті нещасного випадку на колекторі в Куп'янську

(Додано текст після 3 абз.)

Харків. 21 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - У м.Куп'янськ Харківської області під час ліквідації аварійної ситуації на колекторі на вул.Садова стався нещасний випадок, у результаті якого 1 робітник загинув і двоє постраждали.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" заступник міського голови Куп'янська Андрій Козуб, інцидент стався у вівторок близько 15:57.

"Одна людина загинула, двоє у реанімації", - сказав Козуб.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що поліція проводить перевірку за фактом нещасного випадку під час ремонтних робіт на колекторі в Куп'янську.

"Попередньо встановлено, що під час роботи трьох працівників комунального підприємства в каналізаційному колекторі стався викид газів. Двоє працівників (38 і 53 років) у важкому стані були доставлені в реанімаційне відділення лікарні. 33-річний працівник помер у колекторі", - повідомляє у вівторок ввечері прес-служба обласного главку поліції.

Інформація про подію зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося, раніше у вівторок заступник міського голови Куп'янська Андрій Козуб повідомив кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна, що в ході робіт з ліквідації аварійної ситуації на колекторі 1 робітник загинув, двоє інших у реанімації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА