10:09 23.05.2019

САП оскаржила розміри застав підозрюваним у справі Аллерова

2 хв читати
САП оскаржила розміри застав підозрюваним у справі Аллерова

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) оскаржили запобіжні заходи підозрюваним у справі про обмін квартир Національної гвардії України, відомій, як "справа Аллерова" - екс-командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова.

На сторінці САП у Facebook зазначається, що 17 травня слідчий суддя Солом'янського райсуду Києва відмовив у задоволенні клопотання детектива НАБУ про застосування щодо підозрюваних у справі - директора будівельної компанії та оцінювача - запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 75 млн грн і 7 млн грн. Слідчий суддя застосував до підозрюваних запобіжні заходи у вигляді застави в розмірі 2 млн і 1,5 млн грн відповідно.

"Не погоджуючись з ухваленим рішенням, прокурорами САП оскаржено вищезазначені міри запобіжних заходів у Київському апеляційному суді. Підставою для оскарження рішення суду першої інстанції стало, зокрема, те, що розмір застави, застосованої до директора будівельної компанії явно не відповідає його матеріальному становищу, оскільки вартість лише одного належного йому автомобіля становить приблизно 10 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Розгляд апеляційної скарги прокурора на рішення Солом'янського райсуду Києва про відмову в застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно директора будівельної компанії відбудеться 24 травня 2019 о 09:30 в приміщенні Київського апеляційного суду за адресою: м. Київ, вул. Солом’янська, 2а , повідомили в САП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА