19:12 23.05.2019

Суд продовжить 31 травня розгляд клопотання захисту нардепа Онищенка про зняття його з розшуку

1 хв читати
Суд продовжить 31 травня розгляд клопотання захисту нардепа Онищенка про зняття його з розшуку

Печерський районний суд м. Києва продовжить 31 травня розгляд клопотання захисту позафракційного народного депутата Олександра Онищенка про зняття його з розшуку, прокуратура має надати суду завірені копії документів про екстрадицію.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, на засіданні в четвер представники держобвинувачення заявили клопотання про те, що цю справу треба розглядати за процедурою спеціального судового розгляду, без присутності обвинувачуваного, це клопотання суд задовольнив.

Після цього, як розповів прокурор, адвокати Онищенка заявили клопотання про скасування постанови про оголошення його в розшук.

"Після виходу з нарадчої кімнату суд зобов'язав САП надати завірену копію рішення суду Іспанії про екстрадицію Онищенка в Україну", – сказав він, зазначивши, що цей документ уже було подано, але тепер його потрібно надати суду у відповідно завіреному виді. З огляду на це суд оголосив перерву в розгляді клопотання до 31 травня 10:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА