19:32 23.05.2019

Коломойський заявляє, що консультує "партію мерів"

2 хв читати
Коломойський заявляє, що консультує "партію мерів"

Бізнесмен Ігор Коломойський заявляє, що консультує новий всеукраїнський політичний проект, який створюють для походу на вибори до парламенту.

Як повідомляє "Українська правда", в інтерв'ю відеопроекту УП "Чітко інтерв'ю", яке вийде на сайті та на Youtube-каналі УП у четвер увечері, Коломойський розповів, що після прильоту в Україну зустрічається з лідером партії "Відродження" Віталієм Хомутинніком і бізнесменом Павлом Фуксом.

"У нас є спільні питання. Є комерційні питання, політичні. Чули, оголосили про те, що новий політичний проект створюється? Це буде всеукраїнський проект. Партія, в якій буде представлена велика кількість мерів... Ви ж розумієте, що після президентських виборів має відбутися перезавантаження тих проектів, які були неуспішні? "Відродження" було на президентських виборах, вступило благородно до 1%", - сказав Коломойський.

За його словами, в проект увійдуть партія "Відродження", частина "Волі народу", партія мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй справам".

"Тому потребує перезавантаження. Цей проект себе в тому вигляді, як він є, вичерпав. Потребує об'єднання, більш розширеного розуміння ідеології. Не просто клуб з інтересів, а якоїсь насиченості. Я завжди говорив, що я симпатик "Відродження", - додав він.

На запитання щодо його участі в цьому проекті Коломойський відповів: "Консультативна, звісно".

Фукс, за словами Коломойського, найближчий друг Кернеса, тому він у цьому проекті.

"Фукс сам особисто на вибори не йде. Але він зацікавлений, тому що там Харків має бути представлений досить представницько. І у "Відродженні" багато мажоритарників у Харкові. І в Одесі так само. Є велика кількість в усій Україні", - сказав бізнесмен.

Коломойський також розповів, що нині для кампанії потрібно менше грошей, ніж раніше.

"Не потрібно давати гроші. Ви зрозумійте, приклад останньої кампанії Зеленського, думаю, ви в курсі справи, він показав, що це низькобюджетна кампанія. Сьогодні виборці голосують не за гроші. І гроші в принципі не потрібні. Лише на рекламну кампанію - на телебачення, зовнішню рекламу ", - сказав Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА