21:11 23.05.2019

Поліцейські України та Польщі домовились про створення робочої групи для боротьби з транснаціональною злочинністю

1 хв читати
Поліцейські України та Польщі домовились про створення робочої групи для боротьби з транснаціональною злочинністю

Українські та польські поліцейські домовились про створення спільної робочої групи з метою протидії організованим злочинним групам, перш за все, в наркоторгівлі і торгівлі людьми.

Як повідомляє в четвер департамент комунікації Національної поліції України, про створення такої групи домовились перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін і заступник головного коменданта поліції Польщі Каміл Браха під час зустрічі у Львові.

На думку Аброськіна, створення спільної робочої групи сприятиме більш ефективній протидії транснаціональній злочинності.

"Є пропозиція створити постійно діючу робочу групу для обміну інформацією про діяльність організованих злочинних груп. Ми готові приступити до втілення цієї ідеї і призначити офіцерів, які працюватимуть над створенням цієї робочої групи", - сказав він.

Зі свого боку представник Польщі Браха зазначив, що польські правоохоронці готові до співпраці і запропонував "обмінятись думками і визначитись із переліком робочих питань".

Крім того, поліцейські обговорили питання протидії наркозлочинності як одного з пріоритетів у роботі спільної групи правоохоронців двох країн. Зокрема, щодо протидії міжнародним злочинним групам, до складу яких входять громадяни різних країн.

Також українські та польські поліцейські поділились досвідом розкриття такого виду злочину як анонімне неправдиве повідомлення про мінування об'єктів інфраструктури, що наразі є актуальним для України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА