07:14 24.05.2019

Тимошенко: Референдум щодо миру з РФ неприпустимий

2 хв читати
Тимошенко: Референдум щодо миру з РФ неприпустимий

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що референдум про мир з Росією недопустимий.

"Україні потрібен мир як передумова становлення розвитку держави. І для цього потрібні сильна армія, посилення санкцій проти країни-агресора і ведення правильних міжнародних переговорів, а не проведення референдуму про мир з Росією", - заявила політик під час програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" у четвер увечері.

Вона також підкреслила, що референдум є прекрасною ідеєю, але не у випадку досягнення миру в цій війні. Тимошенко вважає, що "на референдумі, ті нюанси, які можна ззовні не побачити, не можна обговорити і прийняти рішення щодо всіх деталей ситуації, що сьогодні відбувається на Сході. Референдум неприпустимий!".

Тимошенко висловилася за сильну армію, згуртованість міжнародного співтовариства в питанні посилення санкцій проти Росії, а також негайних переговорів без капітуляції.

Вона також зазначила, що попередня влада 5 років погано вела переговори.

"Сьогодні нам треба не говорити про референдуми - вони неможливі, а треба говорити про консолідацію зусиль для побудови сильної міжнародної підтримки, щоб РФ реально пішла на переговори про мирний процес ні з ватажками, а з Україною", - підкреслила парламентарій.

Тимошенко також зазначила, наскільки зрілим є українське суспільство, яке встає проти ідеї такого референдуму: "Неможливо сьогодні в Україні допустити рішень проти української держави і її національних інтересів. І це важливе досягнення".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА