07:00 25.05.2019

У столиці на вихідних обмежать рух транспорту через велогонку

1 хв читати
У столиці на вихідних обмежать рух транспорту через велогонку

На вихідних в Києві буде обмежено рух транспорту у зв'язку з проведенням велосипедних гонок "Race Horizon Park 2019", повідомила прес-служба патрульної поліції.

"25-26 травня в зв'язку з проведенням в Києві велосипедних гонок" Race Horizon Park 2019 "та спортивно-масового благодійного заходу "Пробіг під каштанами" на деяких вулицях міста рух транспортних засобів буде обмежено", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 25 травня захід буде проходити з 5:30 до 17:30 за маршрутом від вулиці Михайлівської - вулицею Хрещатик - бульвару Т. Шевченка - площею Перемоги - проспекту Перемоги - розвороту перед Шулявським шляхопроводом - проспекту Перемоги - площі Перемоги - бульвару Т. Шевченка - вулиці Хрещатик.

26 травня гонки відбудуться з 6:00 до 17:00 за маршрутом вул. М. Грінченка - вул.В. Брожки - просп. Лобановського - вул.Головка - вул. Протасів Яр - вул. М. Грінченка.

З 08:00 до 15:00 (26 травня) на маршруті пробігу від Майдану Незалежності - вул.Хрещатик - площа Льва Толстого - вул.Велика Васильківська - розворот на вулиці Діловій - вул.Велика Васильківська - площа Льва Толстого - вул.Хрещатик - Майдан Незалежності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА